Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Duke Togo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    269

    Default Anyone having a problem with the front page of CBR?

    Everytime I try to get on the main website, the top five headlines load up, the background, but nothing else. I've tried about three different computers at different locations and it's the same thing. I don't post in other CBR forums much so I figured I would post here.

    Does anyone know what's up?

  2. #2
    Junior Member Duke Togo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    269

    Default

    Anyone having this problem or am I alone in bizarro world?

  3. #3
    Spider-man/DCU Moderator ShaggyB's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    In Moderator land
    Posts
    28,618

    Default

    i have scripts blocked so i cant see it

  4. #4
    indie snob Brandon Hanvey's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,528

    Default

    It's loading fine for me.

    Best to the main site since they are a somewhat separate from the forums.

    http://www.comicbookresources.com/misc/contact

  5. #5
    BANNED
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,463

    Default

    i having the same problem on my home pc computer too, but my mac at school its coming up normal

  6. #6
    indie snob Brandon Hanvey's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,528

    Default

    Just tried a different computer, a PC my main system is a Mac, and it loaded fine. Best to send your specs when you contact the main site.

  7. #7
    Senior Member finfangfool's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    New Hampshire, US
    Posts
    3,048

    Default

    The only problem I've had is around a few months or so ago I'd go there and every time my virus blocker would warn me that a serious threat to my computer was being blocked from the site. Not the boards, just the main page. I didn't go back for another month and whatever it was stopped, but it happened a good 5 times.
    A Fool for the Foom

  8. #8
    They call me Mr. Pip! the4thpip's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Posts
    31,137

    Default

    Quote Originally Posted by Brandon Hanvey View Post
    Just tried a different computer, a PC my main system is a Mac, and it loaded fine. Best to send your specs when you contact the main site.
    Shouldn't the people who operate a web site have their own reading glasses?
    My blog.

    We struggled against apartheid in South Africa, supported by people the world over, because black people were being blamed and made to suffer for something we could do nothing about; our very skins. It is the same with sexual orientation. It is a given.
    - Desmond Tutu

    Getting married? Check http://www.fandgweddings.com/

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Germany
    Posts
    396

    Default

    Sometimes i have the same problems, sometimes not. I dont know...

  10. #10
    Junior Member Duke Togo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    269

    Default

    Yeah it's weird. I had this problem about 8 months ago and then it went away about a month later. For the last 3 weeks it's been the same problem. I don't get it.

  11. #11
    Kiss My Axe! aNamored's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Gone Shoggey somewhere between Bogan and Albion
    Posts
    5,042

    Default

    It won't load on my work computer, but that is using an old version of Internet Exploder I can't upgrade since it's not my machine. I just bookmarked the news section and leave it at that.
    Who squeezed the Shaman?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •